Begeleid wonen Eindhoven

Je zoekt naar begeleid wonen in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij RVS Zorg en Begeleiding aan het juiste adres. Wij zijn er niet alleen voor begeleid wonen in Brabant. Ook voor andere vormen van begeleiding kun je een beroep op ons doen. Wellicht is ook beschermd wonen een optie voor jou? Twijfel je over de beste vorm van begeleiding voor jou, dan denken we graag met je mee. Tijdens het beschermd wonen zijn wij er ook voor zorg op maat. Ditzelfde geldt voor de woonbegeleiding die wij bieden. We proberen ervoor te zorgen dat je zo zelfstandig mogelijk kunt blijven.

Doelgroep woonbegeleiding Eindhoven

Voor wie is begeleid wonen in Eindhoven een goede keus? De doelgroep van is vrij divers. Wij richten ons op mensen die te maken hebben met bepaalde gedragsproblematieken. Ook wanneer iemand in jouw nabije omgeving een verstandelijke beperking (licht) heeft en woonbegeleiding behoeft, zijn wij de aangewezen plek. Zoek jij woonbegeleiding voor jezelf omdat je te maken hebt met een of meerdere lichamelijke beperkingen? De kans is groot dat wij veel voor je kunnen betekenen. Wij bieden ook begeleiding aan mensen met niet aangeboren hersenletsel. En we zijn gespecialiseerd in het geven van de juiste zorg en begeleiding aan personen met autisme. Dit kan ook in combinatie met een verstandelijke beperking zijn.

Woonbegeleiding Eindhoven en omstreken

De financiering van de woonbegeleiding loopt via PGB of via Zorg in Natura. Woon je nog maar sinds kort op jezelf en merk je dat je op bepaalde gebieden toch professionele hulp nodig hebt? Wacht je nog even met verhuizen, omdat je eerst de ondersteuning geregeld wilt hebben? RVS Zorg en Begeleiding kan je zeker ook helpen bij je zoektocht naar geschikte woonruimte. We hebben huizen in onder meer Den Bosch en Waalwijk. Lukt het niet om een match te krijgen met jouw wensen, dan zoeken we gewoon verder naar een woning op maat. Wil je contact met een van onze medewerkers? Je mag ons altijd mailen of bellen.