Begeleid wonen Den Bosch

Als je voor jezelf of voor een van je naasten zoekt naar begeleid wonen in de buurt van Den Bosch, dan ben je bij RVS Zorg en Begeleiding aan het juiste adres. Onze doelgroep is vrij breed. Of het nu gaat om iemand met autisme of om een persoon met niet aangeboren hersenletsel, wij zijn het aangewezen adres. Ook mensen met een bepaalde gedragsproblematiek of een lichte verstandelijke beperking zitten bij ons helemaal goed. In deze situaties is het soms niet haalbaar om helemaal zelfstandig te wonen. Er zijn dan verschillende vormen van hulp mogelijk. Een daarvan is woonbegeleiding.

Het liefst zo zelfstandig mogelijk bij woonbegeleiding Den Bosch en omgeving

Kom je in aanmerking voor begeleid wonen in Den Bosch of omstreken, dan plannen we graag een kennismakinggesprek met je. We leren elkaar op die manier kennen en ook inventariseren we de zorgbehoeften. Wat zijn precies jouw doelen? We proberen er altijd voor te zorgen dat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt blijven. Uiteraard moeten de dingen haalbaar zijn, maar het is voor de meeste mensen prettig om zoveel mogelijk de touwtjes in eigen handen te houden. Wij zijn er dan alleen voor de zaken waar je echt ondersteuning bij nodig hebt.

Professionele woonbegeleiding Den Bosch vind je bij RVS Zorg en Begeleiding

Is het voor jou mogelijk om zelfstandig te wonen, maar heb je wel begeleiding nodig, dan komen wij naar jou toe. We begeleiden je dan aan huis. Je kunt helemaal alleen ergens wonen, maar het is ook mogelijk dat je samen met huisgenoten ergens woont. Wij helpen je met die dingen die je lastig vindt. Dat kan gaan om het doen van boodschappen of bijvoorbeeld het zoeken naar een nuttige dagbesteding. Heb je nog vragen? Mail of bel ons en we helpen je graag verder. Je kunt ook het contactformulier invullen en naar ons verzenden. In dat geval ontvang je snel een bericht van ons terug.